Home > Projects > Styr Din Gæld

I 2011 udgav Ungdommens Analyseenhed rapporten ”Når gæld bliver et problem”, der viser, at antallet af unge mellem 18 og 30 med gældsproblemer er stigende. Der er både flere unge, der skylder penge væk og de skylder også flere penge væk pr. person. Samtidig mangler mange unge en basal forståelse for privatøkonomi, der gør, at de let kan ende i samme gældsfælde som

Med ”Styr din gæld” er Forbrugerrådet Tænk, Danske Studerendes Fællesråd og Økonomer Uden Grænser gået sammen om at gøre noget ved problemet. Projektet indeholder både gældsrådgivning til de, der allerede er i problemer med gæld og en forebyggende indsats, der skal sørge for, at færre kommer i en lignende situation.

Gældsrådgivningen sker gennem vores chatrådgivning, der er åben hver tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 14-18. Vores uddannede rådgivere sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har mistet overblikket og føler at det hele sejler.

Chatrådgivningen finder du her. Du kan også chatte og følge med i nyheder på Styr din gælds facebookside.

Vi tager også rundt og underviser i privatøkonomi på uddannelsessteder i hele Danmark. Hvis du gerne vil have os ud på din uddannelsesinstitution så se mere her. Hvis du gerne vil melde dig som frivillig formidler, så kan du læse mere her.

“Styr din gæld” er lavet i samarbejde mellem Forbrugerrådet Tænk, Danske Studerendes Fællesråd og Økonomer Uden Grænser. Projektet er 100% ikke-kommercielt. Vi tjener ikke penge på at lave “Styr din gæld”. Vi gør det, fordi vi synes, at det er vigtigt.

Politiken skrev i 2015 en artikel om projektet. Læs den her.