Nyt frivillig-fællesskab: ØUG Community

Økonomer Uden Grænser lancerer nu ØUG Community; et fagligt fællesskab for alle, der interesserer sig for sociale investeringer og det arbejde, Økonomer Uden Grænser laver.

Økonomer Uden Grænser inviterede i går til introaften for alle interesserede. Over 100 dukkede op for at høre mere ØUG, vores arbejde, sociale investeringer, og mulighederne for at blive frivillig i ØUG. I aftenens anledning præsenterede vi, vores nye fællesskab for frivillige: ØUG Community.

ØUG Community er et fagligt socialt fællesskab for alle interesseret i sociale investeringer, og det arbejde Økonomer Uden Grænser laver.  ØUG Community engagerer studerende så vel som færdiguddannede i en ny form for frivillighed.

ØUG Community er en platform, der samler ildsjæle og giver dem et fagligt og udviklende fællesskab, hvor medlemmerne kommer fra forskellige uddannelser på tværs af studieår. Sammen bidrager medlemmerne til et konkret, fælles mål om at styrke social forandring gennem Økonomer Uden Grænsers virke. Gennem dette fællesskab skabes der et unikt tværfaglig fællesskab, der prøver at belyse social forandring gennem forskellige metoder, og løse sociale problemer med forskellige værktøjer.

ØUG Community investerer i mennesker, og som medlem får man styrket sine færdigheder og udviklingsmuligheder, samt udvidet sit netværk. Desto mere aktiv man er som medlem, desto mere ansvar bliver man tildelt, og dermed får man mere komplicerede opgaver.

Vi optager medlemmer til ØUG Community 1-2 gange om året. Første ansøgningsrunde er åben nu og har ansøgningsfrist d. 1. december 2019. Læs mere om ØUG Community og find jobopslaget her.